U kunt bij ons op verschillende manieren betalen, naast het contact betalen/pinnen bij ons in de winkel, heeft u de keuze uit verschillende methodes. UIteraard allemaal in een beveiligde omgeving.

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Creditcard
Bij Coolblue zijn creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards. 

Overboeking / Vooruitbetaling
Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van ons overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboek tijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Bancontact / Mister Cash
Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. De bekendste betaalmethode in België.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. In je eigen omgeving van SOFORT voldoe je de betaling.